Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie

“Lekker bewegen en weinig obstakels in het dagelijks leven… Dat is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Wij helpen graag…” 

Aandacht, warmte en betrokkenheid dat zijn de kernwaarden waar wij als team voor staan en vinden wij een voorwaarde om optimale zorg te kunnen bieden. Wij zijn enthousiaste en gedreven kinderfysiotherapeuten die graag op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de kinderfysiotherapie.

" U kunt direct bij ons terecht, een verwijzing of tussenkomst van arts is niet noodzakelijk!"

Kinderfysiotherapie bij de Graven Esch
Kinderen ontwikkelen zich op hun eigen tempo, door ervaringen op te doen in bewegen en spelen. Soms verloopt deze ontwikkeling vertraagt of anders dan gebruikelijk. Kinderfysiotherapie verbetert de mogelijkheden voor kinderen die hulp kunnen gebruiken, als het om bewegen en houding gaat.
Wij zijn gespecialiseerd in het motorisch functioneren en behandelen van kinderen en geven graag dat extra steuntje in de rug! Met aandacht en begeleiding leren zij weer met plezier te bewegen en spelen.

"Kinderfysiotherapie wordt met 18 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering!"

Ireen Olthof, Aniek Oudendijk-Teunis en Linsy ten Dam zijn zowel op scholen als in beide vestigingen aanwezig. Wilt u een afspraak maken dat kan telefonisch, per email of ons contact formulier.