Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

"Voor snelle en veilige terugkeer in de sport maakt de sportfysiotherapeut een analyse van de sport(er) en van de klachten. De revalidatie van een blessure kan zijn op basis van acute blessures zoals een enkelverzwikking of zweepslag, chronische klachten als een achillespeesblessure/tenniselleboog of postoperatieve revalidatie zoals een kruisbandreconstructie (VKB)"

Sportfysiotherapie richt zich op de behandeling van een opgelopen blessure waarbij het doel is om zo snel en veilig terug te keren in de sport. Het onderscheidt zich ten opzichte van reguliere fysiotherapie in de wetenschappelijke kennis en vaardigheden van trainingsleer, inspanningsfysiologie, kwaliteit van bewegen, sporttesten en blessurepreventie.
De expertise zijn orthopedische klachten (bewegingsapparaat) zoals zweepslag, hamstringklachten, liesblessures maar ook bij revalidatie na breuken, voorste kruisbandreconstructie, meniscuslaesie en schouderluxaties.

 

Afspraak sportfysiotherapie

Wilt u een afspraak maken dat kan telefonisch, per email of ons contact formulier. Op onze teampagina vindt u een overzicht van onze collega’s.

Thirza Albers - Prinsen en Rutger Hoefnagels zijn aanwezig in de Graven Esch Winkelsteeg.

Afspraak sportfysiotherapie