Nieuwsberichten

Recept van de maand november

Recept van de maand november

21 november 2022
We laten alle medewerkers hun favoriete recept met jullie delen en erbij vertellen waarom dat hun favoriete recept is en wat hier zo bijzonder aan is. Hoe leuk is dat? Later kunnen we de recepten bundelen voor een exclusief GravenEsch receptenboek.  Deze maand is het recept "Tortelinni ovenschotel met kip" van Ellen aan de beurt!
Lees meer
Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november

21 november 2022
NIEUWSBRIEF FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK DE GRAVEN ESCH We hoorden ergens dat het nog ongeveer 34 dagen is tot kerst... Voor de één worden de kerstspullen alweer bijna van de zolder gehaald, voor de ander moeten eerst de oranje vlaggetjes nog opgehangen worden vanwege het WK voetbal in aantocht. En juist dit maakt ons "patiëntenbestand" zo mooi. De diversiteit, de verschillen in onze patiënten, in onze mensen, culturen, overtuigingen en interesses. Want zeg nou zelf; "Gelukkig zijn we niet allemaal gelijk. Dan zouden we elkaar ook niet meer nodig hebben"! Heb respect voor elkaar en wees jezelf, net zoals wij, er zijn al genoeg anderen. Veel plezier de komende weken met het verwelkomen van Sint, opzetten van de kerstboom en toejuichen van onze oranje leeuwen.
Lees meer
Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief oktober

18 oktober 2022
Herfst! Voor ons geen reden om last te krijgen van de zogeheten "herfstdip". Helemaal niet nodig. Wij gaan genieten van de mooie herfstkleuren buiten en zorgen dat we lekker in beweging blijven. En daar willen we je graag bij helpen! Of het nou in onze oefengroep is, een behandeling bij een van de therapeuten, een training of gewoon een kop koffie of warme chocolademelk bij ons in de wachtruimte, alles kan helpen om meer energie te krijgen! Laten we de herfstdip dit jaar gewoon lekker overslaan, daar hebben we het ook veel te druk voor! 
Lees meer
Recept van de maand oktober

Recept van de maand oktober

18 oktober 2022
We laten alle medewerkers hun favoriete recept met jullie delen en erbij vertellen waarom dat hun favoriete recept is en wat hier zo bijzonder aan is. Hoe leuk is dat? Later kunnen we de recepten bundelen voor een exclusief GravenEsch receptenboek.  Deze maand is het recept "Pasta Pesto Kip" van Jurre aan de beurt!
Lees meer