Nieuwsberichten

Nieuwsbrief Juli

Nieuwsbrief Juli

21 juli 2022
Tjonge jonge, wat was het warm zeg! We bereikten hier in Almelo (en heel Nederland) tropische temperaturen afgelopen week! Gelukkig hebben wij airco in het pand, is er voor extra water gezorgd en zijn sommige therapeuten iets luchtiger gekleed... zo komen we deze warme dagen wel door. Lees er alles over in onze laatste nieuwsbrief!
Lees meer
Recept van de maand

Recept van de maand

20 juli 2022
We laten alle medewerkers hun favoriete recept met jullie delen en erbij vertellen waarom dat hun favoriete recept is en wat hier zo bijzonder aan is. Deze maand is het recept "Ramen" van Rutger aan de beurt! "Dit recept heb ik ooit eens van een patiënt gekregen. Inmiddels een favoriet bij ons thuis! Het lijkt een hoop werk, maar eigenlijk is deze overheerlijke Ramen zo gemaakt. Het zit 'm ook in de voorbereiding... een goede voorbereiding is het halve werk tenslotte! Ik hoop dat jullie dit gerecht allemaal proberen en wie weet wordt het dan ook wel een favoriet bij jullie thuis!"
Lees meer
Vakantie oefeningen Thirza

Vakantie oefeningen Thirza

19 juli 2022
Hoe lekker is dat, je hebt eindelijk vakantie en je hoeft helemaal niets. Maar hoe blijf je nu fit in de vakantie? Wil je wat extra oefeningen doen dan hebben we er een aantal voor je opgeschreven. Deze oefeningen kun je allemaal 30 seconden uitvoeren en herhalen zo vaak je wilt.
Lees meer
Nieuwsbrief Juni

Nieuwsbrief Juni

16 juni 2022
En zo zijn we alweer halverwege 2022... nog even en de meesten van ons mogen gaan genieten van een heerlijke zomervakantie! Toch geldt dit niet voor iedereen. Sommigen van ons kunnen niet met vakantie, mogen niet, willen niet of weten echt niet hoe. Laten we een beetje aandacht houden voor elkaar! En laten we er met elkaar in ieder geval een mooie zomer van maken. Want voor het vakantiegevoel hoef je echt niet altijd op reis... de mooiste namiddagen zijn soms gewoon gezellig met elkaar in de tuin of op je balkon. Cheers!
Lees meer