Graven Esch Fit en Bootcamp

Graven Esch Fit en Bootcamp

Bij fysiotherapiepraktijk De Graven Esch kunt u trainingen volgen met een GravenEschFit abonnement. Deze trainingen worden altijd onder de deskundige en intensieve begeleiding van een fysiotherapeut verzorgd.
Voordat u bij ons komt trainen krijgt u een intakegesprek, waar ook (indien nodig) verschillende tests en metingen zullen worden afgenomen. Tijdens de intake geeft u bij de fysiotherapeut aan wat uw trainingsdoelen zijn. Te denken valt bijvoorbeeld aan het verbeteren van conditie, kracht of stabiliteit. Maar ook aan afvallen, blessurepreventie of prestatiebevordering op het gebied van sport of werk. Vervolgens wordt er een persoonlijk trainingsschema voor u opgesteld en traint u onder begeleiding van de fysiotherapeut om uw persoonlijke doelen te behalen.  

Voor wie is GravenEschFit
GravenEschFit is er voor iedereen die op een (medisch) verantwoorde manier aan zijn of haar trainingsdoelen wil werken. Ongeacht of die doelen liggen op het gebied van sport, werken of dagelijks leven. GravenEschFit is tevens zeer geschikt wanneer uw zorgverzekering geen fysiotherapie meer vergoed, maar u toch nog klachten heeft en onder begeleiding van een fysiotherapeut wilt trainen.

Tarieven GravenEschFit:
1x per week     € 22,50 p/mnd
2x per week     € 32,50 p/mnd

Boyscamp
Speciaal voor jongens tussen 8 en 12 jaar hebben we ook een Bootcamp.
Kom kennismaken met de Boyscamp!
De training is in principe hetzelfde als de Bootcamp training, maar dan uiteraard wel afgestemd op deze leeftijdscategorie.
Lekker buiten sporten en actief zijn in de omgeving van onze praktijk onder begeleiding van een professionele instructeur.
Boyscamp wordt gegeven op:

Maandag: 18:00-19:00

Donderdag: 17:00-18:00

Fitgirls
Voor meiden tussen de 10 en 15 jaar hebben we een circuittraining onder begeleiding van een fysiotherapeut. Pittige en afwisselende  trainingen bij ons in de oefenzaal. Natuurlijk afgestemd op de leeftijd.
Fitgirls training wordt gegeven op:
Vrijdagmiddag van 16.00-17.00u 

Bootcamp en Walking Bootcamp

Wat is Bootcamp?
Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder professionele begeleiding.  De trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om u sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving rondom onze praktijk.

Wat is Walking Bootcamp?
Met Walking Bootcamp  gaan we niet rennen of springen, maar doen we aan  (snel)wandelen waarbij u tussentijds op uw eigen niveau kracht, coördinatie- en lenigheidsoefeningen doet.
De training is dus geschikt voor iedereen die niet wil/kan rennen en/of springen.
U sport  lekker buiten in de omgeving van De Graven Esch en u werkt op een leuke en verantwoorde manier aan uw lichaam en geest.
 
De Bootcamp trainingen:
Maandag van 19.30-20.30.
Woensdagavond van 19.00-20.00.

De Walking Bootcamp trainingen:
Dinsdagavond van 18.45-19.45.

Donderdagavond van 20.00-21:00.

U  kunt vrijblijvend 2 keer deelnemen aan de Bootcamp of Walking Bootcamp.
 
Voor de Walking Bootcamp kunt u zelf kiezen of u uw sport kleding aantrekt of lekker zittende wandelkleding draagt. Houd bij uw kledingkeuze rekening met het weer.

Kosten Bootcamp en Walking Bootcamp:
€ 22,50 per maand voor 1x per week, € 32,50 per maand voor 2x per week

Ski-fit workout vanaf 21 november: Goed voorbereid op wintersport.

Maandag 17.00-18.00.

Woensdag 16.00-17.00.

 

Bootcamp en Walking Bootcamp