Vacature: Psychosomatisch fysiotherapeut

Vacature: Psychosomatisch fysiotherapeut

Wat zoeken wij:

  • Een gedreven collega met een diploma psycosomatische fysiotherapie (MSc) of je volgt deze opleiding.
  •  Naast het behandelen van patiënten wil je ook investeren in netwerken, (multidisciplinaire) samenwerking en nevenactiviteiten. Dit om zo de groei van de praktijk positief te ondersteunen.
  • Je kan goed samenwerken maar ook zelfstandig waarbij kwaliteit van de behandeling voorop staat.
  • Daarnaast herken je jezelf in de volgende eigenschappen: sociaal, communicatief vaardig, empathisch, ondernemend en vooruitstrevend.

Wat bieden wij:

Een uitdagende baan in een vooruitstrevende en groeiende praktijk met een vlot,enthousiast en gedreven team. De mogelijkheid om meteen te starten is aanwezig en door de groei is er een opbouwende agenda te verwachten. Er is een korte lijn met verschillende verwijzers en diversiteit aan patiënten in verschillende leeftijdscategorieën. Kom je bij ons werken dan kom je terecht in een hardwerkend team, maar er is ook zeker tijd voor ontspanning en leuke dingen samen, we zijn immers een team! En je krijgt, ook fijn om te weten, een vast salaris.

Interesse? Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze vacature of onze praktijk via aart@fysio-gravenesch.nl of via telefoonnummer 0546-816923.