Vacature

                                                Gezocht: collega medewerker front office
                                       Dit is je kans om in ons gezellige team te komen werken!
 
We're hiring!
 
Wegens groei van onze praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste frontoffice medewerker.
 
Vacature omschrijving
 
Wie zijn wij en wie zoeken wij?
 
Over ons:
Fysiotherapiepraktijk de Graven Esch is gevestigd in een gezondheidscentrum en wij werken nauw samen met andere disciplines zoals huisartsen, specialisten, een ergotherapeuten, podotherapeuten, diëtisten en logopedisten. Onze moderne, gezellige en actieve praktijk in Almelo heeft verschillende specialismen zoals kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, bekken-fysiotherapie en er is een GLI-therapeut. En we zijn op zoek naar een frontoffice medewerker! Ben jij die secretarieel administratief medewerker die goed kan inspelen op dynamische situaties binnen onze vooruitstrevende fysiotherapiepraktijk met twee vestigingen?
Wat ga je doen?
Als administratief medewerker binnen onze praktijk werk je samen met een team van fysiotherapeuten om patiënten de best mogelijke behandeling te kunnen geven. Daarnaast werk je nauw samen met twee collega’s van de financiële administratie.
Tot het takenpakket behoren: telefoon aannemen, patiënten inplannen, archiveren van verwijzingen, aanspreekpunt voor patiënten, aansturen/ controleren van de verschillende processen zoals bijvoorbeeld declaraties.
Je bent enthousiast, klantvriendelijk, ziet het werk liggen en je bent in staat om snel te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.
Wat bieden wij?
Een uitdagende baan in een vooruitstrevende en groeiende praktijk met een vlot, enthousiast en gedreven team.
• 28-32 Uur per week,
• Marktconform salaris,
• Een uitdagende en afwisselende baan,
• Tijdelijke contract per 1 mei 2022, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.
Kom je bij ons werken dan kom je terecht in een hardwerkend team, maar er is ook zeker tijd voor ontspanning en leuke dingen samen, we zijn immers een team!
 
Interesse?
Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over deze vacature of onze praktijk via info@fysio-gravenesch.nl of via telefoonnummer 0546-816923. Ben jij de zelfstandige teamplayer die wij zoeken? Stuur dan spoedig je sollicitatie naar Aart Warnaar via aart@fysio-gravenesch.nl.