Vacature

                                                            Vacature omschrijving                                                       Wie zijn wij en wie zoeken wij?
 
Over ons:
Fysiotherapiepraktijk de GravenEsch is gevestigd in een gezondheidscentrum en wij werken nauw samen met andere disciplines zoals een ergotherapeut, podotherapeut, diëtist en logopedist. Onze moderne, gezellige en actieve praktijk in Almelo heeft verschillende specialismen zoals kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, bekken-fysiotherapie, geriatrie fysiotherapie en er is een GLI-therapeut. Het team van de kinderfysiotherapie betstaat op dit moment uit Ireen en Aniek en zijn op zoek naar een collega kinderfysiotherapie. Er zijn twee volledig ingerichte behandelkamers voor kinderen, een grote oefenruimte voor kinderen en daarnaast is er een goed ingerichte fitnessruimte. Ook hebben we een samenwerkingsverband met basisscholen, het jeugdgezondheidsteam van de GGD en verschillende specialisten vanuit ziekenhuizen.

Wat zoeken wij:
-  Een gedreven collega met een masterdiploma kinderfysiotherapie.
-  Naast het behandelen van kinderen wil je ook investeren in netwerken, (multidisciplinaire) samenwerking
   en nevenactiviteiten. Dit om zo de groei van de praktijk positief te ondersteunen.
-  Je kan goed samenwerken maar ook zelfstandig waarbij kwaliteit van de behandeling voorop staat.
-  Daarnaast herken je jezelf in de volgende eigenschappen: sociaal, communicatief vaardig, empathisch,
   ondernemend en vooruitstrevend.
Wij bieden jou:
Een uitdagende baan in een vooruitstrevende en groeiende praktijk met een vlot, enthousiast en gedreven team. De mogelijkheid om meteen te starten is aanwezig en door de groei is er een opbouwende agenda te verwachten. Er is een korte lijn met verschillende verwijzers en diversiteit aan patiënten in verschillende leeftijdscategorieën. Kom je bij ons werken dan kom je terecht in een hardwerkend team, maar er is ook zeker tijd voor ontspanning en leuke dingen samen, we zijn immers een team! En je krijgt, ook fijn om te weten, een vast salaris.
Interesse?

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over deze vacature of onze praktijk via info@fysio-gravenesch.nl of via telefoonnummer 0546-816923. Geen vragen (meer) en ben jij misschien wel onze enthousiaste nieuwe collega? Stuur dan spoedig je sollicitatie naar Aart Warnaar via aart@fysio-gravenesch.nl.