Nieuwsberichten

Recept van de maand mei

Recept van de maand mei

14 mei 2023
We laten alle medewerkers hun favoriete recept met jullie delen en erbij vertellen waarom dit hun favoriete gerecht is en wat hier zo bijzonder aan is. Hoe leuk is dat? Later zullen we al deze recepten bundelen voor een exclusief De Graven Esch receptenboek. Deze maand het favoriete recept van Thirza (met dank aan Mark).
Lees meer
Nieuwsbrief april

Nieuwsbrief april

17 april 2023
Behalve dat de natuur groeit en bloeit gebeurt er ook van alles bij ons in de praktijk! Nieuwe collega's, nieuwe opleidingen, nieuwe ondersteuning, nieuwe samenwerkingen, nieuwe sponsoring... kortom, ook bij ons is het lente! We houden jullie graag op de hoogte.
Lees meer
Recept van de maand april

Recept van de maand april

16 april 2023
We laten alle medewerkers hun favoriete recept met jullie delen en erbij vertellen waarom dat hun favoriete recept is en wat hier zo bijzonder aan is. Hoe leuk is dat? Later zullen we  de recepten bundelen voor een exclusief Graven Esch receptenboek.  Deze maand het recept van Inge.
Lees meer
Nieuwsbrief maart

Nieuwsbrief maart

19 maart 2023
NIEUWSBRIEF FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK DE GRAVEN ESCH De natuur begint te ontwaken uit de winterslaap en af en toe kunnen we al heerlijk genieten van het voorjaarszonnetje. Daar worden we vrolijk van. En we krijgen er energie van! Wij wel. Maar er zijn ook mensen die last hebben van voorjaarsmoeheid. Dit kan te maken hebben met hormonen en het feit dat je lichaam moet wennen aan de lentetemperaturen. Veel bewegen (zoals wandelen) in de buitenlucht helpt! En het lezen van onze nieuwsbrief zal ook vast een positieve bijdrage leveren. Wij staan in ieder geval klaar om jullie door een eventuele voorjaarsdip heen te helpen!
Lees meer