Nieuwsberichten

Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief oktober

18 oktober 2022
Herfst! Voor ons geen reden om last te krijgen van de zogeheten "herfstdip". Helemaal niet nodig. Wij gaan genieten van de mooie herfstkleuren buiten en zorgen dat we lekker in beweging blijven. En daar willen we je graag bij helpen! Of het nou in onze oefengroep is, een behandeling bij een van de therapeuten, een training of gewoon een kop koffie of warme chocolademelk bij ons in de wachtruimte, alles kan helpen om meer energie te krijgen! Laten we de herfstdip dit jaar gewoon lekker overslaan, daar hebben we het ook veel te druk voor! 
Lees meer
Recept van de maand oktober

Recept van de maand oktober

18 oktober 2022
We laten alle medewerkers hun favoriete recept met jullie delen en erbij vertellen waarom dat hun favoriete recept is en wat hier zo bijzonder aan is. Hoe leuk is dat? Later kunnen we de recepten bundelen voor een exclusief GravenEsch receptenboek.  Deze maand is het recept "Pasta Pesto Kip" van Jurre aan de beurt!
Lees meer
Extra nieuwsbrief

Extra nieuwsbrief

07 oktober 2022
‼ EXTRA nieuwsbrief, BELANGRIJK nieuws ‼
Lees meer
Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september

22 september 2022
De dagen worden weer korter, het is later licht en het wordt eerder donker. Heel geleidelijk gaan we ons opmaken voor de herfst. En ach, de herfst kan ook voordelen hebben; je slaapt vaker beter en je kunt heerlijk buiten wandelen. Bij ons in de praktijk zijn alle fysiotherapeuten nu wel weer terug van vakantie...
Lees meer