Nieuwsberichten

Recept van de maand oktober

Recept van de maand oktober

12 oktober 2023
We laten alle medewerkers hun favoriete recept met jullie delen en erbij vertellen waarom dat hun favoriete recept is en wat hier zo bijzonder aan is. Hoe leuk is dat? Later zullen we  de recepten bundelen voor een exclusief Graven Esch receptenboek. Deze maand het recept van Maike. 
Lees meer
Recept van de maand september

Recept van de maand september

15 september 2023
We laten alle medewerkers hun favoriete recept met jullie delen en erbij vertellen waarom dat hun favoriete recept is en wat hier zo bijzonder aan is. Hoe leuk is dat? Later zullen we  de recepten bundelen voor een exclusief Graven Esch receptenboek. Deze maand het recept van Ireen.
Lees meer
Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september

15 september 2023
Voor de meesten van ons is de zomervakantie nu wel weer voorbij. En natuurlijk was deze ook dit jaar weer veel te kort! Nee hoor! Wij hebben genoten, hebben gewandeld, gezwommen en gesport, hebben gereisd, verhuisd en geklust, hebben cultuur gesnoven, heerlijk gegeten en gedronken, zijn uitgerust en opgeladen, hebben prachtige herinneringen gemaakt en zijn nu weer "back to business" en "back to basics". Alles weer even "gewoon".
Lees meer
Recept van de maand juli

Recept van de maand juli

10 juli 2023
We laten alle medewerkers hun favoriete recept met jullie delen en erbij vertellen waarom dat hun favoriete recept is en wat hier zo bijzonder aan is. Hoe leuk is dat? Later zullen we  de recepten bundelen voor een exclusief Graven Esch receptenboek. Deze maand het recept van Etienne.
Lees meer