Nieuwsberichten

Recept van de maand februari

Recept van de maand februari

14 februari 2023
We laten alle medewerkers hun favoriete recept met jullie delen en erbij vertellen waarom dat hun favoriete recept is en wat hier zo bijzonder aan is. Hoe leuk is dat? Aan het eind van dit jaar kunnen we de recepten bundelen voor een exclusief GravenEsch receptenboek. Deze maand is het favoriete gerecht van Lionne aan de beurt: de typisch Nederlandse kruidkoek met karnemelk
Lees meer
Fysiotherapie de Graven Esch nieuwe partner AAV SISU

Fysiotherapie de Graven Esch nieuwe partner AAV SISU

30 januari 2023
Lees meer
Recept van de maand januari

Recept van de maand januari

15 januari 2023
We laten alle medewerkers hun favoriete recept met jullie delen en erbij vertellen waarom dat hun favoriete recept is en wat hier zo bijzonder aan is. Hoe leuk is dat? Later zullen we  de recepten bundelen voor een exclusief GravenEsch receptenboek.  Deze maand is het recept " De altijd lekkere, snelle en makkelijk aan te passen Italiaanse Minestronesoep" van Ginny en Aart aan de beurt!
Lees meer
Nieuwsbrief januari

Nieuwsbrief januari

15 januari 2023
Namens alle medewerkers van fysiotherapiepraktijk De Graven Esch wensen wij  jullie mooie en gezonde 12 maanden, vreugdevolle 52 weken, heerlijke 365 dagen, gedenkwaardige 8760 uren, zegeningen van 525600 minuten en de gelukkigste 31536000 seconden. En verder kunnen jullie natuurlijk ook dit jaar weer iedere maand genieten van onze nieuwsbrief, vol tips, adviezen, informatie en wetenswaardigheden. Gelukkig 2023!
Lees meer