Nieuwsberichten

Nieuwsbrief januari 2024

Nieuwsbrief januari 2024

18 januari 2024
Welkom in het nieuwe jaar! Welkom 2024! Natuurlijk willen wij ook dit jaar samen met jullie aan een gezond en actief jaar werken. Laten we samen streven naar welzijn, kracht en soepelheid. Of je nu herstelt van een blessure, werkt aan het verbeteren van je mobiliteit of gewoon wilt investeren in een gezondere levensstijl, ons team staat voor je klaar. We hebben veel plannen, veel doelen en energie... laten we samen werken aan een actief en gezond 2024! En nu lekker genieten van deze eerste volle nieuwsbrief van dit jaar!
Lees meer
Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november

17 november 2023
De laatste dagen van 2023 gaan "sneller dan snel" lijkt het soms wel. Binnenkort mogen we Sinterklaas weer verwelkomen in ons land! En weten jullie dat het nog maar zo'n 40 dagen is tot de kerst? Dat is voor de één helemaal niet van belang, voor de ander een leuk vooruitzicht en voor weer een ander een hoop gedoe... Los van wel of niet geloven, vieren, kado's, eten en drinken kunnen we zorgen dat we deze drukke dagen goed doorkomen. Het is heel simpel eigenlijk. Want waar het om draait tijdens deze dagen is het samenzijn, samen delen en lief zijn voor elkaar.
Lees meer
Recept van de maand november

Recept van de maand november

16 november 2023
We laten alle medewerkers hun favoriete recept met jullie delen en erbij vertellen waarom dat hun favoriete recept is en wat hier zo bijzonder aan is. Hoe leuk is dat? Later zullen we  de recepten bundelen voor een exclusief Graven Esch receptenboek. Deze maand het recept van Jort. Dit is ook de laatste keer, iedereen heeft een recept ingeleverd! 
Lees meer
Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief oktober

13 oktober 2023
De herfst is officieel begonnen. De temperatuur wordt lager en de dagen worden korter. De blaadjes vallen, het regent vaker en er staat soms een gure wind. Voor sommige van ons komt dit weerbeeld een beetje overeen met de stemming. We hebben het ook wel over een herfstdip, herfstdepressie of herfstblues... Allemaal niet nodig. Zet je wekker op dezelfde tijd, ga naar buiten, beweeg, wees lief voor jezelf (en anderen) en zorg dat je genoeg lacht! (Lachen vermindert stress, depressie, bezorgdheid en slapeloosheid). Natuurlijk helpen we jullie graag hiermee... "lao mer kuuln t löp wa los".
Lees meer