Nieuwsberichten

Recept van de maand april

Recept van de maand april

16 april 2023
We laten alle medewerkers hun favoriete recept met jullie delen en erbij vertellen waarom dat hun favoriete recept is en wat hier zo bijzonder aan is. Hoe leuk is dat? Later zullen we  de recepten bundelen voor een exclusief Graven Esch receptenboek.  Deze maand het recept van Inge.
Lees meer
Nieuwsbrief maart

Nieuwsbrief maart

19 maart 2023
NIEUWSBRIEF FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK DE GRAVEN ESCH De natuur begint te ontwaken uit de winterslaap en af en toe kunnen we al heerlijk genieten van het voorjaarszonnetje. Daar worden we vrolijk van. En we krijgen er energie van! Wij wel. Maar er zijn ook mensen die last hebben van voorjaarsmoeheid. Dit kan te maken hebben met hormonen en het feit dat je lichaam moet wennen aan de lentetemperaturen. Veel bewegen (zoals wandelen) in de buitenlucht helpt! En het lezen van onze nieuwsbrief zal ook vast een positieve bijdrage leveren. Wij staan in ieder geval klaar om jullie door een eventuele voorjaarsdip heen te helpen!
Lees meer
Recept van de maand maart

Recept van de maand maart

17 maart 2023
We laten alle medewerkers hun favoriete recept met jullie delen en erbij vertellen waarom dit hun favoriete recept is en wat hier zo bijzonder aan is. Leuk toch? Later zullen we deze recepten bundelen voor een exclusief Graven Esch receptenboek. Deze maand is het favoriete recept van Marieke aan de beurt: de gezellige Shakshuka.
Lees meer
Nieuwbrief februari

Nieuwbrief februari

16 februari 2023
NIEUWSBRIEF FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK DE GRAVEN ESCH We doen ons best om naast al het hartverscheurende nieuws vanuit Turkije en Syrië nog een reguliere nieuwsbrief af te leveren. Natuurlijk houdt het nieuws ons allen bezig. We wensen iedereen die op een of andere manier betrokken is met dit hartverscheurende leed heel veel sterkte toe!
Lees meer