Nieuwsberichten

Nieuwsbrief maart 2024

Nieuwsbrief maart 2024

15 maart 2024
Het regent. De zon schijnt. We doen onze winterjas nog maar een keer aan. We gaan in onze korte mouwen lekker aan de slag in de tuin. We zien narcissen en krokussen. Draaien we de verwarming nog een keertje op? Kortom; het is "bijna" lente, het is maart! Wat het weer ook doet, wij houden er van! Lente betekent een nieuw begin, een frisse start. En we hopen dat dit voor jullie ook geldt. Natuurlijk staan we voor jullie klaar. Laten we samen er een mooi voorjaar van maken!
Lees meer
Nieuwsbrief februari 2024

Nieuwsbrief februari 2024

16 februari 2024
"Love is in the air", oftewel; de liefde hangt in de lucht! We hebben immers Valentijnsdag net gehad. Voor de meeste nuchtere denkers onder ons een "commerciële flauwekul dag". Maar nuchter bekeken is Valentijnsdag de dag van de Liefde❤️. En liefde kunnen we allemaal wel gebruiken. Het is eigenlijk heel simpel; gewoon een beetje lief zijn voor elkaar en zeker ook voor jezelf! Niet alleen op Valentijnsdag natuurlijk. Liefde voor jezelf houdt ook in dat je goed voor jezelf moet zorgen. Als wij jullie daarin kunnen ondersteunen, dan doen wij dat graag! De fysio's staan met liefde voor jullie klaar ❤️. Een mooie liefdevolle maand toegewenst!
Lees meer
Gezond Bananenbrood (Nieuwsbrief februari)

Gezond Bananenbrood (Nieuwsbrief februari)

16 februari 2024
Zoals jullie kunnen lezen in onze nieuwsbrief is het vrijdag 23 februari de officiële Bananenbrood Dag! Hierbij ons favoriete recept van Gezond Bananenbrood!
Lees meer
Nieuwsbrief januari 2024

Nieuwsbrief januari 2024

18 januari 2024
Welkom in het nieuwe jaar! Welkom 2024! Natuurlijk willen wij ook dit jaar samen met jullie aan een gezond en actief jaar werken. Laten we samen streven naar welzijn, kracht en soepelheid. Of je nu herstelt van een blessure, werkt aan het verbeteren van je mobiliteit of gewoon wilt investeren in een gezondere levensstijl, ons team staat voor je klaar. We hebben veel plannen, veel doelen en energie... laten we samen werken aan een actief en gezond 2024! En nu lekker genieten van deze eerste volle nieuwsbrief van dit jaar!
Lees meer