Nieuwsberichten

MHC magazine

MHC magazine

26 mei 2023
MHC Almelo magazine.
Lees meer
Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei

16 mei 2023
Dag van de arbeid, Herdenkingsdag, Bevrijdingsdag, El cinco de Mayo, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Ijsheiligen, Luilak, Moederdag... niet voor niets is de maand mei een favoriete maand bij velen.
Lees meer
Recept van de maand mei

Recept van de maand mei

14 mei 2023
We laten alle medewerkers hun favoriete recept met jullie delen en erbij vertellen waarom dit hun favoriete gerecht is en wat hier zo bijzonder aan is. Hoe leuk is dat? Later zullen we al deze recepten bundelen voor een exclusief De Graven Esch receptenboek. Deze maand het favoriete recept van Thirza (met dank aan Mark).
Lees meer
Nieuwsbrief april

Nieuwsbrief april

17 april 2023
Behalve dat de natuur groeit en bloeit gebeurt er ook van alles bij ons in de praktijk! Nieuwe collega's, nieuwe opleidingen, nieuwe ondersteuning, nieuwe samenwerkingen, nieuwe sponsoring... kortom, ook bij ons is het lente! We houden jullie graag op de hoogte.
Lees meer