Nieuwsberichten

Extra nieuwsbrief

Extra nieuwsbrief

07 oktober 2022
‼ EXTRA nieuwsbrief, BELANGRIJK nieuws ‼
Lees meer
Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september

22 september 2022
De dagen worden weer korter, het is later licht en het wordt eerder donker. Heel geleidelijk gaan we ons opmaken voor de herfst. En ach, de herfst kan ook voordelen hebben; je slaapt vaker beter en je kunt heerlijk buiten wandelen. Bij ons in de praktijk zijn alle fysiotherapeuten nu wel weer terug van vakantie...
Lees meer
Nieuwsbrief Juli

Nieuwsbrief Juli

21 juli 2022
Tjonge jonge, wat was het warm zeg! We bereikten hier in Almelo (en heel Nederland) tropische temperaturen afgelopen week! Gelukkig hebben wij airco in het pand, is er voor extra water gezorgd en zijn sommige therapeuten iets luchtiger gekleed... zo komen we deze warme dagen wel door. Lees er alles over in onze laatste nieuwsbrief!
Lees meer
Nieuwsbrief Juni

Nieuwsbrief Juni

16 juni 2022
En zo zijn we alweer halverwege 2022... nog even en de meesten van ons mogen gaan genieten van een heerlijke zomervakantie! Toch geldt dit niet voor iedereen. Sommigen van ons kunnen niet met vakantie, mogen niet, willen niet of weten echt niet hoe. Laten we een beetje aandacht houden voor elkaar! En laten we er met elkaar in ieder geval een mooie zomer van maken. Want voor het vakantiegevoel hoef je echt niet altijd op reis... de mooiste namiddagen zijn soms gewoon gezellig met elkaar in de tuin of op je balkon. Cheers!
Lees meer