Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF 2020

FYSIOTHERAPIE IN WIERDEN
 Vanaf nu bestaat de mogelijkheid om een behandeling fysiotherapie in Wierden te plannen. 
Onze fysiotherapeuten kunnen u, alleen op afspraak, zien en behandelen bij Tenniscentrum de Stouwe in Wierden, Handelsweg 10 7641 AB Wierden.
Neem contact met ons op voor een afspraak:
tel: 0546-816923
whatsapp: 06-83666132

BOOTCAMP EN WALKING BOOTCAMP
Maak kennis met onze populaire Bootcamp en Walking Bootcamp trainingen op de dinsdagavond en donderdagavond.

Bootcamp is hardlopen, interval training afgewisseld met fitnessoefeningen in de natuur.
Met Walking Bootcamp  gaan we niet rennen of springen, maar doen we aan  (snel)wandelen waarbij je tussentijds op je eigen niveau kracht, coördinatie- en lenigheidsoefeningen doet.
De training is dus geschikt voor iedereen die niet wil/kan rennen en/of springen.
Voor meer informatie over tijden, kosten (de eerste twee proeflessen zijn gratis) en deelname; neem een kijkje op de website of neem contact op met onze praktijk!
 
INLOOPSPREEKUUR SPORTERS  GRAVEN ESCH
Iedere zaterdag, tussen 11.15 en 12.00 uur hebben wij een inloopspreekuur voor sporters bij ons op de praktijk. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
De eerste keer bestaat uit een screening en onderzoek, u wordt dan niet behandeld, maar krijgt wel adviezen en er kan een behandeling ingepland worden indien nodig. Aan deze screening zijn geen kosten verbonden.

DE GRAVEN ESCH EN COPD 
Vanaf nu kunnen patiënten met de diagnose COPD gebruik maken van een specifiek behandelprogramma bij ons in de praktijk.

KINDERTEAM ALMELO
Kinderteam Almelo is een samenwerkingsverband van logopedisten, kinderfysiotherapeuten, psychomotorisch therapeut, orthopedagoog, psychosociaal therapeut en GZ-psycholoog. Kinderteam Almelo is er voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar met vragen op alle ontwikkelingsgebieden. Wij hebben kennis in huis op alle ontwikkelingsgebieden. Bij ons hoeven ouders/verzorgen hun verhaal maar één keer te vertellen. Na gedegen onderzoek zal er een gezamenlijke rapportage volgen. Wij hebben ons ten doel gesteld dat we een situatie willen bereiken waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen. Gedurende het onderzoeks- en behandeltraject zal één behandelaar de rol van casemanager op zich nemen. 

 WHATSAPP
 Voor zaken, vragen of dingen die niet kunnen wachten tot de volgende dag zijn we nu ook
's avonds en in het weekend bereikbaar!
 Alleen voor de WhatsApp: 06-83666132