Manuele Therapie

Manuele Therapie
 
Wat is manuele therapie?
Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. Een Master Manueel Therapeut (MMT) heeft extra kennis opgedaan op het gebied van (wetenschappelijke) diagnostiek en therapie.  Hoofd- en nekpijn of problemen met je lage rug? Uitstraling naar de benen of armen dan kan de manueel tehrapeut je helpen. Bewegingsbeperkingen gaan vaak samen met zowel pijn als met het slechter kunnen bewegen van die gewrichten. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn. 


Rugnetwerk Twente
Het Rugnetwerk is een netwerk in Twente dat is opgezet om de kwaliteit van de zorg voor mensen met rugklachten te verbeteren. De aangesloten praktijken werken volgens de laatste richtlijnen en wetenschappelijke ontwikkelingen, vastgelegd in behandelprotocollen en is afhankelijk van wat voor type rugklachten u heeft. Inhoudelijke scholing en toetsing zorgt Het Rugnetwerk is een netwerk in Twente dat is opgezet om de kwaliteit van de zorg voor mensen met rugklachten te verbeteren. De aangesloten praktijken werken volgens de laatste richtlijnen en wetenschappelijke ontwikkelingen, vastgelegd in behandelprotocollen en is afhankelijk van wat voor type rugklachten u heeft. Inhoudelijke scholing en toetsing zorgt voor blijvende hoogstaande kwaliteit van handelen van de therapeuten.

Voor meer algemene informatie over het Rugnetwerk Twente kunt u eens kijken op www.rugnetwerktwente.nl Ook kunt u natuurlijk direct een afspraak met ons maken.