GravenEschFit/Bootcamp/Boyscamp/Fitgirls

GravenEschFit 

* De groepslessen op abonnement zijn weer stopgezet. Dit naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van het RIVM per 14 december 2020. Hierbij wordt sporten in een binnenruimte niet toegestaan. We proberen online trainingen te verzorgen. De buitentrainingen worden aangepast, met inachtneming van de nieuwe maatregelen. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 19 januari 2021. Neem voor meer informatie gerust contact ons op! We hopen iedereen weer snel te kunnen verwelkomen!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In een prettige, vertrouwde omgeving en onder deskundige begeleiding aan uw fitheid werken.

Bij fysiotherapiepraktijk De Graven Esch kunt u trainingen volgen met een GravenEschFit abonnement. Deze trainingen worden altijd onder de deskundige en intensieve begeleiding van een fysiotherapeut verzorgd.
Voordat u bij ons komt trainen krijgt u een intakegesprek, waar ook (indien nodig) verschillende tests en metingen zullen worden afgenomen. Tijdens de intake geeft u bij de fysiotherapeut aan wat uw trainingsdoelen zijn. Te denken valt bijvoorbeeld aan het verbeteren van conditie, kracht of stabiliteit. Maar ook aan afvallen, blessurepreventie of prestatiebevordering op het gebied van sport of werk. Vervolgens wordt er een persoonlijk trainingsschema voor u opgesteld en traint u onder begeleiding van de fysiotherapeut om uw persoonlijke doelen te behalen.  

Voor wie is GravenEschFit
GravenEschFit is er voor iedereen die op een (medisch) verantwoorde manier aan zijn of haar trainingsdoelen wil werken. Ongeacht of die doelen liggen op het gebied van sport, werken of dagelijks leven. GravenEschFit is tevens zeer geschikt wanneer uw zorgverzekering geen fysiotherapie meer vergoed, maar u toch nog klachten heeft en onder begeleiding van een fysiotherapeut wilt trainen.

Tarieven GravenEschFit:
1x per week     € 22,50 p/mnd
2x per week     € 32,50 p/mnd

Bootcamp en Walking Bootcamp

Wat is Bootcamp?
Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder professionele begeleiding.  De trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om u sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving rondom onze praktijk.

Wat is Walking Bootcamp?
Met Walking Bootcamp  gaan we niet rennen of springen, maar doen we aan  (snel)wandelen waarbij u tussentijds op uw eigen niveau kracht, coördinatie- en lenigheidsoefeningen doet.
De training is dus geschikt voor iedereen die niet wil/kan rennen en/of springen.
U sport  lekker buiten in de omgeving van De Graven Esch en u werkt op een leuke en verantwoorde manier aan uw lichaam en geest.
 
De belangrijkste ingrediënten voor een Bootcamp en Walking Bootcamp training zijn:
• Sporten met plezier
• Actief bewegen in de buitenlucht
• Uitdagende omgeving
• In groepsverband uw conditie en uw (spier)kracht verbeteren
• Fit en soepel worden (of blijven)
• Op uw eigen niveau trainen
• Afwisselende en uitdagende trainingen o.l.v. een ervaren en professionele trainer
 
De Bootcamp trainingen:
Dinsdagavond van 20.30-21.30u
Donderdagavond van 20.00-21.00u.

De Walking Bootcamp trainingen:
Dinsdagavond van 18.45-19.45u
Donderdagavond van 18.45-19.45u
U  kunt vrijblijvend 2 keer deelnemen aan de Bootcamp of Walking Bootcamp.
 
Voor de Walking Bootcamp kunt u zelf kiezen of u uw sport kleding aantrekt of lekker zittende wandelkleding draagt. Houd bij uw kledingkeuze rekening met het weer.
 
Kosten Bootcamp en Walking Bootcamp:
€ 22,50 per maand voor 1x per week, € 32,50 per maand voor 2x per week

Boyscamp
Speciaal voor jongens tussen 8 en 12 jaar hebben we ook een Bootcamp.
Kom kennismaken met de Boyscamp!
De training is in principe hetzelfde als de Bootcamp training, maar dan uiteraard wel afgestemd op deze leeftijdscategorie.
Lekker buiten sporten en actief zijn in de omgeving van onze praktijk onder begeleiding van een professionele instructeur.
Boyscamp wordt gegeven op:
Donderdagavond van 18.00-19.00u

Fitgirls
Voor meiden tussen de 10 en 15 jaar hebben we een circuittraining onder begeleiding van een fysiotherapeut. Pittige en afwisselende  trainingen bij ons in de oefenzaal. Natuurlijk afgestemd op de leeftijd.
Fitgirls training wordt gegeven op:
Vrijdagmiddag van 16.00-17.00u 

Voor vragen en/of aanmelden kunt u gebruikmaken van ons contactformulier
of contact opnemen met een van onze medewerkers: 0546-816923

Opzeggen abonnement:
Voor het opzeggen van uw GravenEschFit (voorheen FysioFitness/Circuittraining) abonnement en (Wandel)Bootcamp/Boyscamp/Fitgirls abonnement geldt een opzegtermijn van 4 weken (zie Algemene Voorwaarden van uw ondertekende inschrijving).
Na opzeggen van uw abonnement kunt u gedurende een periode van 3 maanden niet opnieuw gebruik maken van ons abonnement. Na 3 maanden bent u uiteraard weer van harte welkom.