Fitness Almelo - De Graven Esch Bootcamp

Fysio Fitness

In een prettige, vertrouwde omgeving en onder deskundige begeleiding aan je fitheid werken.

Bij Fysiotherapiepraktijk De Graven Esch kun je trainingen volgen met een Fysio Fitness abonnement. Deze trainingen worden altijd onder de deskundige en intensieve begeleiding van een fysiotherapeut verzorgd.
Voordat je bij ons komt trainen krijg je een intakegesprek, waar ook (indien nodig) verschillende tests en metingen zullen worden afgenomen. Tijdens de intake geef je bij de fysiotherapeut aan wat jouw trainingsdoelen zijn. Te denken valt bijvoorbeeld aan het verbeteren van conditie, kracht of stabiliteit. Maar ook aan afvallen, blessurepreventie of prestatiebevordering op het gebied van sport of werk. Vervolgens wordt er een persoonlijk trainingsschema voor je opgesteld en train je onder begeleiding van de fysiotherapeut om jouw persoonlijke doelen te behalen.  

Er zal periodiek een voortgangstest met je gepland worden, zodat jij en wij goed kunnen zien welke vooruitgang je geboekt hebt. Vervolgens kunnen we, als dat nodig is, jouw trainingsschema aanpassen en bijstellen.

Voor wie is Fysio Fitness
Fysio Fitness is er voor iedereen die op een (medisch) verantwoorde manier aan zijn of haar trainingsdoelen wil werken. Ongeacht of die doelen liggen op het gebied van sport, werken of dagelijks leven. Fysio Fitness is tevens zeer geschikt wanneer jouw zorgverzekering geen fysiotherapie meer vergoed, maar je toch nog klachten heeft en onder begeleiding van een fysiotherapeut wilt trainen.

Tarieven Fysio Fitness:
1x per week     € 18,50 p/mnd
2x per week     € 26,50 p/mnd

Bootcamp en Walking Bootcamp

Wat is Bootcamp?
Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder professionele begeleiding.  De trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving rondom onze praktijk.

Wat is Walking Bootcamp?
Met Walking Bootcamp  gaan we niet rennen of springen, maar doen we aan  (snel)wandelen waarbij je tussentijds op je eigen niveau kracht, coördinatie- en lenigheidsoefeningen doet.
De training is dus geschikt voor iedereen die niet wil/kan rennen en/of springen.
Je  sport  lekker buiten in de omgeving van De Graven Esch en je werkt op een leuke en verantwoorde manier aan je lichaam.
 
De belangrijkste ingrediënten voor een Bootcamp en Walking Bootcamp training zijn:
• Sporten met plezier
• Actief bewegen in de buitenlucht
• Uitdagende omgeving
• In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren
• Fit en soepel worden (of blijven)
• Op je eigen niveau trainen
• Afwisselende en uitdagende trainingen o.l.v. een ervaren en professionele trainer
 
De Bootcamp trainingen:
Dinsdagavond van 20.30-21.30u
Donderdagavond van 20.00-21.00u.

De Walking Bootcamp trainingen:
Dinsdagavond van 19:00-20:00u
Donderdagavond van 19.00-20.00u  
Je  kunt vrijblijvend 2 keer deelnemen aan de Bootcamp of Walking Bootcamp.
 
Voor de Walking Bootcamp kun je zelf kiezen of je je sport kleding aantrekt of lekker zittende wandelkleding draagt. Houd bij je kledingkeuze rekening met het weer.
 
Kosten Bootcamp en Walking Bootcamp:
€ 18,50 per maand voor 1x per week, € 26,50 per maand voor 2x per week

Boyscamp
Speciaal voor jongens tussen 8 en 12 jaar hebben we ook een Bootcamp.
Kom kennismaken met de Boyscamp!
De training is in principe hetzelfde als de Bootcamp training, maar dan uiteraard wel afgestemd op deze leeftijdscategorie.
Lekker buiten sporten en actief zijn in de omgeving van onze praktijk onder begeleiding van een professionele instructeur.
Boyscamp wordt gegeven op:
Donderdagavond van 18.00-19.00u

Fitgirls
Voor meiden tussen de 10 en 15 jaar hebben we een circuittraining onder begeleiding van een fysiotherapeut. Pittige en afwisselende  trainingen bij ons in de oefenzaal. Natuurlijk afgestemd op de leeftijd.
Fitgirls training wordt gegeven op:
Vrijdagmiddag van 16.00-17.00u 

Pre Summer Workout
Voor iedereen die lekker fit en gezond de zomer in wil gaan bieden wij een afwisselende (circuit) training met het accent op de romp (buikspieren) onder begeleiding van onze professionele instructeurs.    
De Pre Summer Workout wordt gegeven op:
Woensdag van 18.30-19.30u en
Vrijdag van 18.00-19.00u

Voor vragen en/of aanmelden kunt u gebruikmaken van ons contactformulier
of contact opnemen met een van onze medewerkers: 0546-816923