Fitness Almelo - De Graven Esch Bootcamp

Fysio Fitness

In een prettige, vertrouwde omgeving en onder deskundige begeleiding aan uw fitheid werken.

Bij Fysiotherapiepraktijk De Graven Esch kunt u trainingen volgen met een Fysio Fitness abonnement. Deze trainingen worden altijd onder de deskundige en intensieve begeleiding van een fysiotherapeut verzorgd.
Voordat u bij ons komt trainen krijgt u een intakegesprek, waar ook (indien nodig) verschillende tests en metingen zullen worden afgenomen. Tijdens de intake geeft u bij de fysiotherapeut aan wat u trainingsdoelen zijn. Te denken valt bijvoorbeeld aan het verbeteren van conditie, kracht of stabiliteit. Maar ook aan afvallen, blessurepreventie of prestatiebevordering op het gebied van sport of werk. Vervolgens wordt er een persoonlijk trainingsschema voor u opgesteld en traint u onder begeleiding van de fysiotherapeut om uw persoonlijke doelen te behalen.  

Er zal periodiek een voortgangstest met u gepland worden, zodat u en wij goed kunnen zien welke vooruitgang u geboekt heeft. Vervolgens kunnen we, als dat nodig is, uw trainingsschema aanpassen en bijstellen.

Voor wie is Fysio Fitness
Fysio Fitness is er voor iedereen die op een (medisch) verantwoorde manier aan zijn of haar trainingsdoelen wil werken. Ongeacht of die doelen liggen op het gebied van sport, werken of dagelijks leven. Fysio Fitness is tevens zeer geschikt wanneer uw zorgverzekering geen fysiotherapie meer vergoed, maar u toch nog klachten heeft en onder begeleiding van een fysiotherapeut wilt trainen.

Tarieven Fysio Fitness:
1x per week     € 18,50 p/mnd
2x per week     € 26,50 p/mnd

Bootcamp

Wat is Bootcamp?
Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou!
Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder de professionele begeleiding.  De trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving rondom onze praktijk.
 
De belangrijkste ingrediënten voor een Bootcamp training met Etienne zijn:
• Sporten met plezier
• Actief bewegen in de buitenlucht
• Uitdagende omgeving
• In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren
• Fit en soepel worden (of blijven)
• Op je eigen niveau trainen
• Afwisselende en uitdagende trainingen o.l.v. een ervaren en professionele trainer
 
Bootcamp is geschikt voor:
• Iedereen
• Elk niveau
• Man/vrouw

De Bootcamp trainingen  zijn op dinsdagavond 20.30-21.30u en op donderdagavond 20.00-21.00u. Je kunt geheel vrijblijvend eerst twee proeflessen meedoen.

Nieuw bij Fysiotherapiepraktijk De Graven Esch: WALKING BOOTCAMP
 
Onze Bootcamp training is uitgebreid! Met een variant op de populaire Bootcamp training, namelijk een Walking Bootcamp.
 
Met Walking Bootcamp  gaan we niet rennen of springen, maar doen we aan  (snel)wandelen waarbij je tussentijds op je eigen niveau kracht, coördinatie- en lenigheidsoefeningen doet.
De training is dus geschikt voor iedereen die niet wil/kan rennen en/of springen.
Je  sport  lekker buiten in de omgeving van De Graven Esch en je werkt op een leuke en verantwoorde manier aan je lichaam.
 
Waarom Walking Bootcamp?
Bootcamp ontspant (door inspanning ontspanning)
Bootcamp is lekker  buiten in de natuur, actief en met een enthousiaste groep
Bootcamp heeft een positieve  invloed op het hart, de bloedsomloop, diabetes, cholesterolgehalte, ademhaling en longen.
Bootcamp zorgt voor een betere conditie, meer kracht en flexibiliteit.
 
De Walking Bootcamp wordt aangeboden bij Fysiotherapiepraktijk De Graven Esch op de dinsdag avond van 19:00-20:00u en op de donderdag avond van 19.00-20.00u. 
Je  kunt vrijblijvend 2 keer deelnemen aan de Walking Bootcamp.
 
Voor de Walking Bootcamp kun je zelf kiezen of je je sport kleding aantrekt of lekker zittende wandelkleding draagt. Houd bij je kledingkeuze rekening met het weer.
 
Kosten Bootcamp en Walking Bootcamp:
€ 18,50 per maand voor 1x per week, € 26,50 per maand voor 2x per week
Voor vragen en/of aanmelden kunt u gebruikmaken van ons contactformulier of contact opnemen met een van onze medewerkers: 0546-816923